PERSONALIZED COURSES
Σε αυτό τον τομέα θα ασχοληθούμε με εκπαίδευση πάνω στον τομέα της μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής τέχνης. Θα πραγματοποιούνται σεμιναριακοί κύκλοι αναλόγως των αναγκών του εκπαιδευόμενου.

PERSONALIZED COOKING
Σε αυτό τον τομέα θα ασχοληθούμε με εκπαίδευση πάνω στον τομέα της μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής τέχνης. Θα πραγματοποιούνται σεμιναριακοί κύκλοι αναλόγως των αναγκών του εκπαιδευόμενου.


ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ...
Αφού επιλέξουμε μαζί τον σεμιναριακό κύκλο σύμφωνα πάντα με τις προσωπικές σας ανάγκες, τότε κανονίζεται από κοινού μια τηλεδιάσκεψη στην οποία αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες σας και παίρνουμε πληροφορίες βάση ενός ερωτηματολογίου (π.χ αλεργίες, διατροφικές ιδιαιτερότητες, διατροφικές προτιμήσεις) ώστε να δημιουργηθεί το δικό σας πρόγραμμα!
Τα μαθήματα γίνονται, είτε σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους, είτε σε κουζίνες, που οι ενδιαφερόμενοι επιθυμούν. Μπορεί να είναι ατομικά, αλλά και ομαδικά, μεταξύ ανθρώπων που αγαπούν τη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική, μεταξύ φίλων, φοιτητών, συναδέλφων, γονιών, που αναζητούν έξυπνους τρόπους για να συμπεριλάβουν στη διατροφή των παιδιών τους τρόφιμα όπως φρούτα, λαχανικά και όσπρια. Ακόμη και παιδιά όλων των ηλικιών μπαίνουν στην κουζίνα και μέσω του παιχνιδιού, πειραματίζονται γευστικά και γνωρίζουν τα είδη τροφών και τη θρεπτική τους αξία.
Η Cookeat απευθύνεται σε όλους, καθώς τα μαθήματα είναι προσαρμοσμένα στο γνωστικό επίπεδο και τις απαιτήσεις κάθε ενδιαφερόμενου. Σε άτομα που δεν έχουν καμιά σχέση με τη μαγειρική και θέλουν απλά να μάθουν και να διασκεδάσουν, σε εκείνους που επιθυμούν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους με νέες τεχνικές, ακόμα και σε λάτρεις της μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής, που φιλοδοξούν να φτάσουν σε επίπεδο εστιατορικό.
Μέσω του κύκλου μαθημάτων, ο Απόστολος Τακούλας, επανασυστήνει στους μαθητές του την κουζίνα του σπιτιού τους και βήμα βήμα τους καθοδηγεί στην όλη τη διαδικασία του μαγειρέματος, από τη προετοιμασία μέχρι την ολοκλήρωση του πιάτου. Οι συμμετέχοντες διδάσκονται τεχνικές που θα βελτιώσουν τις επιδόσεις τους στην κουζίνα και όχι απλά συνταγές. Παράλληλα, εκπαιδεύονται στη σωστή επιλογή και χρήση των πρώτων υλών και τη σωστή χρήση μαγειρικών σκευών. Στόχος, το μαγείρεμα στο σπίτι να γίνεται σωστά και να εξελίσσεται συνεχώς, εξερευνώντας θεματικές κουζίνες, υλικά και συνταγές.
Ας ξεκινήσουμε λοιπόν και πάλι να μαγειρεύουμε!
OUR COURSES

«Τίποτε δεν θα ήταν πιο κουραστικό από το να τρως και να πίνεις, αν ο Θεός δεν τα είχε κάνει και απόλαυση, εκτός από ανάγκη»
«Τίποτε δεν θα ήταν πιο κουραστικό από το να τρως και να πίνεις, αν ο Θεός δεν τα είχε κάνει και απόλαυση, εκτός από ανάγκη»